facebook
VI LEVERER TIRSDAG OG TORSDAG MELLEM 07-14
AFHENTNING AF ONLINE ORDRER ER MULIGT ALLE HVERDAGE
FRI LEVERING PÅ ALLE ORDRER OVER 1199,-
Kvalitetskød
START DEN GODE
MADOPLEVELSE HOS OS!


Store saftige steaks. Søndagssteg, lørdagskylling og friskhakket hverdagskød. Vanvittig mørt New Zealandsk lammekød, dansk krogmodnet svinekød og førsteklasses oksekød fra Uruguay & Argentina! Er du på jagt efter fisk, skalddyr eller testvindende pølser til grillen, så finder du også det, lige her hos os. Gå på opdagelse i vores store, lækre udvalg og lad dig inspirere til din næste fantastiske madoplevelse!
Se vores udvalg her


100% KVALITET
HOS OS ER DER INGEN
KOMPROMISSER!

100% EKSPERTISE
UDVALGT & SKÅRET AF
ERFARNE SLAGTERE

LEVERING 2 GANGE OM UGEN
VI TILBYDER LEVERING TIRSDAG
& TORSDAG MELLEM 07-14

FRI LEVERING
FRI LEVERING PÅ ALLE
ORDRER OVER 1199,-
HOS OS FÅR DU ALTID
KVALITET TIL ENGROSPRIS


Hos os er der ingen fordyrende mellemled og altid garanti for ultramørt, saftigt og vanvittig smagfuldt kød! Kort fortalt, er vi alt andet end smagsløse kødoplevelser, gummi-steaks og seje sener.

Vi tilbyder udelukkende kvalitetskød fra nogle af verdens bedste leverandører - altid testet og kvalitetssikret af både os og vores årelange og tætte samarbejde med både restauranter, kvalitetskantiner og storkøkkener.


LÆS MERE OM OS
UDVALGT & SKÅRET
AF RIGTIGE SLAGTERE


Hos Bøje & David Kød Engros har alle vore medarbejdere en helt grundlæggende interesse og passion for gode, ordentlige råvarer. Vores erfarne slagtere sørger hver dag for friskskåret og friskhakket kød, som med stolthed skæres og pakkes i vort eget slagteri på dagen for levering.

Vores sortiment udvælges og varieres altid i samhør med vores erfarne slagtere, hvorfor vi er stolte af at kunne stå inde for hvert eneste produkt vi sælger!

OPLEV VORES UDVALG
VORES LEVERINGZONE

Vi leverer med et smil i de markerede områder på kortet. Det vil sige i København, Storkøbenhavn og omegn samt Nordsjælland.

Din bestilling vil blive leveret i vore egne kølebiler på den valgte leveringsdag i tidsrummet ml. 07-14.
LÆS MERE
Kvalitetskød
AFHENT DINE VARER PÅ
KIRSTINEHØJ 75, KASTRUP


Online bestilling samt forudbetaling via vores webshop er påkrævet inden afhentning. Bestilte varer kan afhentes alle hverdage mellem 07.30-12.00

VÆLG BLOT AFHENTNING VED CHECKOUT
KONTAKT OS ENDELIG
PÅ TELEFON: 33 23 82 12


Eller send en mail på kundeservice@bojekod.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og tager meget gerne imod både ris & ros!

- BØJE & DAVID